Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Guidinc. Awards

Alle info op een rijtje

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

De favoriete series van Ron Boszhard

Awards | 6 maanden geleden | Irma Tomas

©
Foto: AVROTROS
©
Foto: AVROTROS

Nu je kan stemmen voor de Guidinc Streaming Video Awards zijn we ook wel benieuwd naar de favoriete series van bekende Nederlanders. Deze keer tv-presentator Ron Boszhard.

'Ik vind The crown fantastisch! Al die acteurs lijken zo goed op de echte leden van de koninklijke familie. M’n vriendin en ik houden sowieso van kostuumdrama’s. De Tudors was ook zo mooi. En documentaires over waargebeurde verhalen zijn ook favoriet. De staircase en Making a murderer bijvoorbeeld.

La casa de papel

Films kijken we niet zoveel. Liever series, want als daar een aflevering van is afgelopen, kun je doorkijken. We willen altijd meer. La casa de papel vond ik ook goed. Je kijkt naar een soort schaakspel en je krijgt een zwak voor de mensen die een overval plegen, dat is wel bijzonder. Bovendien durven ze bij die series hoofdrolspelers dood te laten gaan. Maar de serie wordt wel een beetje uitgemolken.

Undercover

Undercover seizoen 1 vond ik ook geweldig, maar ik ben nog niet aan seizoen 2 begonnen omdat de afleveringen per week werden uitgezonden en ik alles in 1 keer wilde kijken. M’n favoriete serie aller tijden is Game of Thrones.

Game of Thrones

Normaal gesproken hou ik niet van fantasy-series. Dingen met draken. Afschuwelijk. Maar dit is echt de allerbeste serie ooit gemaakt, met al die verschillende werelden. Ik had van te voren maar niet aan m’n vriendin verteld dat er dode mensen (white walkers red.) in voorkomen want daar is ze nogal angstig voor. Gelukkig vond zij het ondanks dat ook geweldig.'

Vind jij Undercover of La casa de papel ook z'n goede serie? Stem dan voor de Guidinc. Streaming Video Awards. 

Stem hier!

Programma logo

    Kijklijst

    Gezien

    Niet leuk

Meer informatie