Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Guidinc. Awards

Alle info op een rijtje

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

De favoriete series van Klaas van Kruistum

Awards | 5 maanden geleden | Irma Tomas

©
Foto: William Rutten/KRONCRV
©
Foto: William Rutten/KRONCRV

Je kunt nog maar 1 dag stemmen voor de Guidinc. Streaming Video Awards. Presentator Klaas van Kruistum heeft zijn keuze in ieder geval al gemaakt. 

Stem hier!

'Films en series trekken me heel erg. Ik probeer zoveel mogelijk te zien. Daar is niet altijd tijd voor, vaak gebeurt het in de randen van de dag. Netflix heb ik voor mijn gevoel inmiddels al aardig uitgekeken. Momenteel zit ik in The queen’s gambit omdat ik er veel over gehoord had, maar vaak val ik van ’t een in het ander. Je kunt op Netflix echt down the rabbit hole.

Ik vind My next guest needs no introduction, de interviewshow van David Letterman bijvoorbeeld fascinerend vanwege Daves ongeëvenaarde stijl. Maar voor ik het weet, zit ik ook werk van zijn gasten te bekijken. Zo heb ik de comedy van Dave Chappelle leren kennen.

Op Netflix kijken mijn vrouw en ik samen naar Dream home makeover, een mix tussen een realityserie en een klusprogramma. Van voor tot achter gescript, maar het zit zo goed in elkaar. De makers weten je telkens nieuwsgierig te maken naar de afloop en nieuwsgierigheid is net als jeuk: je moet krabben.

Naast Netflix wisselen we een beetje tussen de verschillende aanbieders. Ik had AppleTV in eerste instantie voor The morning show, maar inmiddels zit ik in de serie Tehran, over een covert operatie van de Israëlische geheime dienst die ondanks alle voorbereidingen totaal uit de hand loopt. Ook houden we thuis van films, ik heb een beamertje die schiet dan over de televisie heen op de witte muur. Heel handig nu de bioscopen dicht zitten en Pathé Thuis heeft soms ontzettend goede films.

Ik was erg onder de indruk van A beautiful day in the neighborhood, met Tom Hanks als Mr. Rogers. Maar ik kan net zo goed voor de zoveelste keer genieten van de vier Bourne films. Zelfs die met Jeremy Renner.'

Vond je The morning show ook fantastisch? Stem dan in de Guidinc. Streaming Video Awards. Of op een andere serie, want dat mag natuurlijk ook. 

Stem hier!

Programma logo

    Kijklijst

    Gezien

    Niet leuk

Meer informatie