Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Guidinc. Awards

Alle info op een rijtje

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

De stembussen voor de Guidinc. Streaming Video Awards 2020 zijn geopend!

Awards | 6 maanden geleden | Irma Tomas

©
Foto: Guidinc
©
Foto: Guidinc

Normaal gesproken zou 20 oktober 2020 een dag als alle andere dagen zijn. Maar gelukkig organiseert Guidinc. de allereerste Guidinc. Streaming Video Awards.

 
Stem hier!

De Guidinc. Awards zijn publieksprijzen dus iedereen die weleens naar een streamingdienst zoals Netflix, Videoland of Amazon Prime Video kijkt, is van harte uitgenodigd om zijn of haar favoriet naar de overwinning te helpen.

Categorieën

Jullie mogen je mening laten horen in zes categorieën: beste serie, beste ‘original’ film, beste documentaire en favoriete streamingdienst van het afgelopen jaar. Er is ook een categorie voor je favoriete koppel uit een serie of film en onze eigen lievelingscategorie: beste serie-quote aller tijden. En alsof dat nog niet leuk genoeg is, kun je ook nog hele leuke prijzen winnen zoals staatsloten, en draadloze oortjes. 

Stem hier!

26 november

Stemmen kan tot en met 17 november. Daarna maken we de drie favorieten van iedere categorie bekend. En zet 26 november ook maar alvast groot in je agenda, want dan wordt in een online uitzending bekendgemaakt wie de winnaars zijn van de eerste Guidinc. Streaming Video Awards.