Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Guidinc. Awards

Alle info op een rijtje

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

De favoriete series van Joes Brauers

Awards | 6 maanden geleden | Constance van Amstel

©
Foto: DINAND VAN DER WAL FOTOGRAFIE / Dinand.vanderwal@planet.nl
©
Foto: DINAND VAN DER WAL FOTOGRAFIE / Dinand.vanderwal@planet.nl

De stembussen voor de Guidinc. Streaming Video Awards zijn bìjna gesloten, maar tot die tijd blijven we bekende Nederlanders naar hun favorieten vragen. Vandaag Joes Brauers, op dit moment te zien als Nero van Loen in All Stars & Zonen.

“Wat ik een hele mooie serie vind, is Chernobyl op HBO. Het gaat over de ramp met de kernreactoren die in 1986 plaatsvond in Oekraïne. De serie bevatte voor mij veel links met de tijd waarin we nu leven. Mensen die in quarantaine moeten bijvoorbeeld, maar ook dat nog veel onduidelijk is over wat het nu precies is. De politieke invloed van zo’n gebeurtenis op de samenleving. En het is heel mooi gemaakt en prachtig gespeeld. Deze serie is mij echt bijgebleven.

The Crown

The Crown vind ik ook mooi. Daarvan heb ik alles gezien, ben helemaal bij. Ik las laatst ergens dat ze nog tot een zesde seizoen doorgaan en toen heb ik wel eventjes gejuicht. Ik heb er ook geen moeite mee dat de hoofdrollen in The Crown om de zoveel seizoenen door andere acteurs gespeeld. Je gaat daardoor mee in de tijd en het voelt voor mij dan ook weer als een nieuw tijdsgewricht. Bovendien zijn alle acteurs en actrices even goed, dus het maakt wat dat betreft ook niet uit. Het past erbij. Ja, The Crown daar ben ik echt dol op!.”

Je kunt nog maar een paar dagen stemmen voor de Guidinc. Streaming Video Awards. De allerleukste verkiezing over alles wat je kunt streamen. Die kans laat je toch niet lopen? Nou dan! 

Stem hier!

Programma logo

  Kijklijst

  Gezien

  Niet leuk

Meer informatie

The Crown

historisch | serie | 2016

Programma logo

  Kijklijst

  Gezien

  Niet leuk

Meer informatie