Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Guidinc. Awards

Alle info op een rijtje

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

De favoriete series van Miljuschka Witzenhausen

Awards | 6 maanden geleden | Irma Tomas

©
Foto: 24Kitchen
©
Foto: 24Kitchen

Nu je kunt stemmen voor de Guidinc Streaming Video Awards zijn we ook benieuwd naar de favoriete series van bekende Nederlanders. Ditmaal tv-kok Miljuschka Witzenhausen.

“Het zal je verbazen, maar als ik wil ontspannen dan zijn kookprogramma’s het laatste waar ik voor kies. Ik houd juist van meeslepende, zware series als Killing Eve en Peaky blinders. Daar kan ik me volledig in verliezen, vooral als je kunt zien dat er moeite is gedaan een bepaalde tijd en sfeer na te bootsen.

The Queen's Gambit

Mijn absolute favoriet in dat genre is The queen’s gambit op Netflix. Dat gaat over een geniaal meisje dat opgroeit in een afgrijselijk weeshuis in de jaren 50. Daar ontdekt ze dankzij de conciërge dat ze briljant kan schaken. Uiteindelijk wint ze na alle ellende natuurlijk de grootste toernooien. Ik hoop dat het gebaseerd is op een waargebeurd verhaal.

Disney+

Verder ben ik enorm blij met Disney+. Vroeger heb ik zo’n beetje alles van Disney gespaard, ik was werkelijk een soort Wibi Soerjadi. Disney is een manier om de wereld even te ontvluchten en in een sprookje te stappen.

Black Panther

Dat zie ik nu ook bij mijn kinderen, thuis zijn ze weg van Black panther. Ik vind het een sterke film, ook omdat het voor het eerst is dat een Afro-Amerikaanse acteur de held speelt. Maar mijn echte guilty pleasure op Disney+ is Zenimation, een clipserie vol hoogtepunten uit Disneyfilms en series met vette muziek. Iedere aflevering duurt tien minuutjes en je komt er helemaal kalm en relaxt uit.”

Je kunt ook op Peaky blinders (en op heel veel andere series) stemmen voor de Guidinc. Streaming Video Awards. Doen hoor! 

Stem hier!

Zenimation

animatie | serie | 2020

Programma logo

    Kijklijst

    Gezien

    Niet leuk

Meer informatie