Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Guidinc. Awards

Alle info op een rijtje

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

De favoriete series van Luuk Ikink

Awards | 6 maanden geleden | Irma Tomas

©
Foto: William Rutten
©
Foto: William Rutten

In de looptijd van de Guidinc. Streaming Video Awards vragen we bekende Nederlanders naar hun kijkgewoontes en guilty streaming pleasures. Ditmaal presentator Luuk Ikink.

'Ik ben eigenlijk een zeer slechte seriekijker, mijn kijkgedrag is meer gericht op actualiteitenprogramma’s. Dus als ik iets wil kijken moet het goed zijn, blijven boeien en niet ellenlang duren. Als iets zes seizoenen met achttien afleveringen van een uur heeft, haak ik al snel af. Overigens tot frustratie van mijn vrouw die wél altijd wil weten hoe series aflopen.

Amazon Prime Video

We kijken dan ook weinig samen, maar Amazon Prime was voor ons allebei een aangename verrassing. Ik had weinig verwacht van dat platform, maar door de coronacrisis wilde mijn vrouw Simone dolgraag een extra dienst erbij hebben, want haar series waren op, haha.

The Boys

Prime is niet heel duur, dus we gokten het erop en waren aangenaam verrast door het enorme aanbod. Ik heb het meest genoten van The Boys, een serie over superhelden maar dan net even anders. Geen zoetsappig gebeuren, de helden zijn stiekem schurken die willen profiteren van hun heldenstatus. Er zitten een paar geweldige scenes in die je totaal niet ziet aankomen.

UPLOAD

Ook The Morning Show op Apple TV wist me van begin tot eind te boeien omdat je meegaat in de keuzes die de personages moeten maken. Niemand is echt goed of echt fout en daar hebben we thuis nog lang over nagepraat. Oh, en een absoluut verborgen pareltje op Amazon Prime is de serie UPLOAD. Over een wereld waarin dood niet echt dood is. Voor je overlijden kun je ook kiezen om geüpload te worden naar een server, waardoor je toch nog kan meedoen aan de samenleving. Soort van. Klinkt nerdy, is het niet. Echt een enorme tip!'

Wil jij op The morning show stemmen voor de Guidinc. Streaming Video Awards? Of op een heel andere serie? Doe dat dan nu! 

Stem hier!

Upload

komedie | serie | 2020

Programma logo

    Kijklijst

    Gezien

    Niet leuk

Meer informatie