Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Guidinc. Awards

Alle info op een rijtje

Stem nu!

Nomineer jouw favoriete filmquote!

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

De Guidinc. Streaming Video Awards komen eraan!

Awards | 7 maanden geleden | Constance van Amstel

©
Foto: Guidinc
©
Foto: Guidinc

Wil jij jouw favoriete films en serie belonen met een prijs? Dat kan! De Guidinc. Streaming Video Awards zijn nieuwe prijzen voor de beste series en films op de streamingdiensten van Nederland.

Op 26 november 2020 reikt Guidinc. de allereerste Guidinc. Streaming Video Awards uit. Gloednieuwe prijzen voor de beste series, films en documentaires op de streamingdiensten van Nederland. 

Zes categorieën  

De Guidinc. Streaming Video Awards worden uitgereikt in 6 verschillende categorieën.

  • Beste serie
  • Beste ‘Original’ Film
  • Beste documentaire
  • Favoriete koppeltje in een serie of een film
  • Favoriete quote uit tv-serie aller tijden
  • Favoriete streamingdienst

Stemmen vanaf 20 oktober

De Guidinc. Streaming Video Awards zijn publieksprijzen. Dat betekent: jij bepaalt door te stemmen. Dat kan tijdens de nominatieronde die start op 20 oktober en sluit op 17 november. Op 26 november maken we de winnaars bekend tijdens de uitreiking die online te volgen zal zijn.

Kanshebbers

Waar kan je allemaal uit kiezen? Uit alle films, series en documentaires die tussen 1 oktober 2019 en 1 oktober 2020 in première zijn gegaan op een van de grote streamingdiensten van Nederland. Een productie mag al op tv of in de bioscoop te zien zijn geweest, als hij nu maar te streamen is. Films moeten een ‘original’ zijn, dus niet zomaar een aangekochte bioscoopfilm.

Selectie

Om de keuze enigszins behapbaar te maken, heeft een panel van serieliefhebbers met een zeer uiteenlopende smaak alvast een selectie gemaakt uit het aanbod. Ook is er een open invoerveld, waarin stemmers een nog niet geselecteerde film, serie of naam in kunnen vullen.

Kortom: zet 20 oktober in je agenda, want dan begint de nominatieronde!

Vragen en antwoorden Guidinc. Streaming Video Awards

Wil je meer weten over de Guidinc. Streaming Video Awards? Guidinc.-hoofdredacteur Jeroen de Goeij heeft de meest prangende vragen alvast beantwoord in een Q&A. Bekijk hem hier!