Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Guidinc. Awards

Alle info op een rijtje

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

De favoriete series van Danny de Munk

Awards | 7 maanden geleden | Jef Willemsen

©
Foto: Roy Beusker
©
Foto: Roy Beusker

In de aanloop naar de Guidinc Streaming Video Awards vragen we bekende Nederlanders naar hun kijkgewoontes en guilty streaming pleasures. Ditmaal Danny de Munk.

“Als ik zo door mijn favorietenlijstje van Netflix en Videoland scroll, valt me voor het eerst zelf pas op hoeveel series ik kijk die met drugs en geweld te maken hebben, haha."

Breaking Bad

"Mijn absolute topper blijft toch wel Breaking bad. Hele nachten hebben we met het hele gezin die serie verslonden. De spin-off Better Call Saul vond ik ook leuk, maar het komt niet in de buurt van het origineel."

Narcos

"Verder vond ik Narcos fantastisch, over de kartels van Pablo Escobar en andere drugscriminelen. Ozark gaat ook over drugs, maar wel met een geniaal gevonden concept."

Undercover

"Ik heb genoten van het eerste seizoen van Undercover, het tweede seizoen is minder omdat ze iets teveel focus hebben voor bijverhalen. Het is geen hogere wiskunde: don’t ever change a winning team. Als je Bassie & Adriaan kijkt, verwacht je ook een clown en een acrobaat. Dat is bij Undercover niet anders: Frank Lammers als Ferry Bouman is de reden dat mensen kijken, laat hem dan ook meer zien."

Nieuwe buren

Topacteurs zijn de reden dat ik graag naar series kijk, om die reden is Nieuwe buren op Videoland ook zo onwijs goed. Ieder seizoen een sterk verhaal met eens sterrencast, dat is onwijs goed, zeker voor Nederlandse begrippen.”

Lees alles over onze Guidinc. Streaming Video Awards