Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

Deze 3 series zijn genomineerd voor de Guidinc. Streaming Video Awards

Awards | 4 dagen geleden | Irma Tomas

De genomineerden voor beste serie zijn dit jaar gevarieerd en afkomstig uit alle delen van de wereld.

Een van deze drie series gaat er met een Guidinc. Award vandoor.

Flikken Maastricht (NPO Start)

De bekendste serie van het land is nog steeds razend populair. Kijkers zijn gek op Angela Schijf en Victor Reinier en hun personages Eva en Wolffs. Op 7 januari start het zestiende seizoen van Flikken Maastricht. Voor het zover is kunnen Angela en Victor zomaar een Guidinc. Award rijker zijn. 

Outlander (Netflix)

Verpleegster Claire Randall maakt een reis door de tijd waardoor ze vanuit 1945 ineens in het Schotland van 1743 terecht komt. Dat is even aanpassen geblazen maar dat gaat Claire goed af. Ze krijgt een nieuwe man, kinderen en is geëmigreerd naar de Verenigde Staten. Outlander is zo succesvol dat de fans al met smart wachten op het zesde seizoen. 

Squid Game (Netflix)

De Zuid-Koreaanse serie Squid Game zette de wereld op z'n kop in 2021 en werd totaal onverwacht de best bekeken serie op Netflix ooit. De hele wereld werd gegrepen door Seong Gi-hun die hopeloos in de schulden zit en samen met 455 andere spelers zijn leven op het spel zet in ruil voor een heleboel geld. 

2 december

Op 2 december wordt bekend welke serie de meeste stemmen kreeg tijdens uitreiking van de Guidinc. Awards. Hou deze site dus scherp in de gaten!