Apple stopt een fortuin in nieuwe film Leonardo DiCaprio

Iedereen wilde de nieuwe film van Martin Scorsese, Leonardo DiCaprio en Robert De Niro hebben, maar Apple trok aan het langste eind. Het bedrijf wil de film uitzenden op haar streamingdienst Apple+.

Amazon maakt serie over Lisbeth Salander uit de Millennium-trilogie

Vijftien jaar geleden las iedereen de Millennium-trilogie. In die boeken van de Zweedse schrijver Stieg Larsson was een grote rol weggelegd voor de biseksuele computerhacker Lisbeth Salander. Amazon gaat een serie over haar maken.

Vierde seizoen Netflix-serie Élite is onderweg

Wanneer het vierde seizoen van Élite klaar, is nog niet duidelijk, maar hij komt er in ieder geval wel! En de reeks over moord op een chique Spaanse school is hartstikke populair.

Alles over de nieuwe streamingdienst HBO Max

De nieuwe streamingdienst HBO Max is op 27 mei van start gegaan in de Verenigde Staten. HBO Max zou wel eens een hele grote speler kunnen worden onder de streamingdiensten. Maar in Nederland moeten we er voorlopig nog op wachten.

Alles over Disney+

Overweeg je een abonnement op Disney+, de streamingdienst van Disney? Wij hebben alle voor- en nadelen voor je op een rij gezet. 

Derde seizoen Dark vanaf 27 juni op Netflix

De populaire Duitse Netflixserie Dark komt op 27 juni tot een einde. Dat wordt nog een seizoen lang reizen door de tijd en goed opletten. 

Extraction is de best bekeken originele Netflix-film

Extraction is de best bekeken Netflix Original tot nu toe. De keiharde actiefilm met Chris Hemsworth is door meer mensen gezien dan bijvoorbeeld The Irishman van Martin Scorsese en Bird box met Sandra Bullock.

Netflix kondigt eerste Nederlandse Original film aan

De eerste echte Nederlandse speelfilm op Netflix zit eraan te komen! De Dutch original heeft nog geen naam, maar we weten wel dat het script geschreven wordt door Shady El-Hamus (foto) en Jeroen Scholten van Aschat.

Dit is wanneer het tweede seizoen van Undercover op Netflix staat

We hebben er lang op moeten wachten, maar Netflix heeft eindelijk bekendgemaakt wanneer het tweede seizoen van de populaire Nederlands/Vlaamse serie Undercover klaar is. Kom maar op Ferry Bouman!

Tweede seizoen The Umbrella Academy deze zomer op Netflix

Het tweede seizoen van de Netflix-hitserie The umbrella academy staat in juli op Netflix. De reeks gaat over stel broers en zussen met bijzondere krachten en was vorig jaar wekenlang de meest gestreamde serie ter wereld.