Streamen of overslaan: Hunters op Amazon Prime Video

In de jaren zeventig komt een bont gezelschap op het spoor van een groot complot. Duitse oorlogsmisdadigers leiden een onopvallend bestaan in de VS en smeden plannen voor de stichting van een Vierde Rijk. Hunters opent de jacht op de nazi's.

Kerstfilm Holidate op Netflix is nu al een hit!

Blijkbaar hebben veel mensen nu al behoefte aan het kerstgevoel want Holidate van Netflix staat nu al bijna overal op nummer 1. 

The Mandalorian is terug met seizoen 2 op Disney Plus!

The mandalorian is terug voor een tweede seizoen op Disney+. En de gehelmde held probeert uit alle macht baby Yoda naar huis te brengen.

Guidinc. Streaming Video Awards: 8 series over familie en vrienden

Ziekte, verlies, puberteit en andere ellende: in deze acht series helpen familie en vrienden elkaar door moeilijke tijden. En je kunt natuurlijk op ze stemmen voor de Guidinc. Streaming Video Awards.  Stem hier!

Greenland: nieuwe rampenfilm met Gerard Butler op Amazon Prime Video

Greenland zou eigenlijk in de Nederlandse bioscoop hebben moeten draaien maar gaat dankzij corona direct naar een streamingdienst. De rampenfilm met Gerard Butler is binnenkort exclusief te zien op Amazon Prime Video. 

De favoriete series van Georgina Verbaan

Nu je kan stemmen voor de Guidinc Streaming Video Awards zijn we ook wel benieuwd naar de favoriete series van bekende Nederlanders. Deze keer Georgina Verbaan, actrice in onder meer de loeispannende NPO-serie Klem en de nieuwe bioscoopfilm Buiten is het feest.

Comedyserie Ted Lasso verlengd met derde seizoen

Apple TV+ heeft nu al een derde seizoen gekocht van de comedyserie Ted Lasso. En dat terwijl het tweede seizoen nog niet eens klaar is.

Stay Close: Nieuwe spannende serie van Harlan Coben naar Netflix

De Amerikaanse schrijver Harlan Coben is al verantwoordelijk voor heel wat spannende series. En nu wordt zijn boek Stay close verfilmd voor Netflix. Met o.a. James Nesbitt in de hoofdrollen. 

Nieuwe Little Women vanaf zondag op Netflix

De Oscargenomineerde film Little women uit 2019 staat vanaf zondag op Netflix. En deze versie van het bekende boek is een hele goede. 

Ellen Pompeo: 'Grey's Anatomy misschien al na volgend seizoen afgelopen'

Ellen Pompeo heeft uiterst beroerd nieuws voor liefhebbers van Grey's anatomy. Het zou na het 17de seizoen wel eens over kunnen zijn met de ziekenhuisserie. 

Langverwachte Netflix-film The White Tiger heeft trailer

The white tiger is gebaseerd op de bestseller van Aravind Adiga en gaat over een arme Indiase jongen die probeert op te klimmen in de maatschappij. 

Peter Pannekoek-show Later Was Alles Beter nu op Videoland

Later was alles beter, de theatervoorstelling van Peter Pannekoek, staat vanaf vandaag op Videoland. En dat is o.a. goed nieuws voor Willem-Alexander en Máxima.