Wie zijn de 5 voortvluchtigen in World's Most Wanted op Netflix?

In de true crime-serie The world's most wanted op Netflix staan vijf misdadigers centraal. De meest gezochte misdadigers ter wereld. Wie zijn ze?

Trailer: de horrorfilm I'm Thinking of Ending Things

Netflix heeft de trailer van I'm thinking of ending things online gezet. En de film ziet er behoorlijk creepy uit. Dat is ook de bedoeling, want het is een horrorfilm.

Startdatum Young Wallander op Netflix bekend

De serie Young Wallander, over de jonge jaren van de Zweedse speurder Kurt Wallander, staat op 3 september op Netflix. En de voortekenen zijn goed. 

Wat gebeurde er tot nu toe in de Netflix-serie The Rain?

Het derde en laatste seizoen van de serie The rain staat op Netflix. Maar wat gebeurde er ook alweer in de eerste twee seizoenen? Wees goed voorbereid en lees onze samenvatting.

Amazon Prime Video maakt serie van A League of Their Own

Amazon Prime Video maakt een serie van de film A league of their own uit 1992, over professioneel honkballende vrouwen tijdens de Tweede Wereldoorlog

Trailer: De bizarre HBO Max-serie Raised by Wolves van Ridley Scott

We kennen Ridley Scott van klassiekers als Alien en Gladiator. En de regisseur heeft nu voor het eerst een tv-serie gemaakt. De trailer van Raised by wolves ziet er spectaculair uit.

Juvat Westendorp onthult details derde seizoen Meisje van Plezier

De opnames van Meisje van plezier zijn weer in volle gang. Acteur Juvat Westendorp kon onthullen dat hij zijn opwachting maakt in het derde seizoen van de populaire Videoland-reeks rond Angela Schijf.

Nieuw deze week op Netflix en Videoland

Het is geen week met overweldigend veel nieuwe titels, maar we hebben er toch een paar leuke uitgelicht voor jullie.

Netflix kondigt sterrenfilm The Devil All the Time aan

In de psychologische thriller The devil all the time volgen we vijftien jaar lang een heel aantal personages (en daar zitten veel bekende namen tussen).

Nieuwe Wat Flix Je Me Nu podcast afl. 7 nu online

Een kakelverse aflevering van Wat flix je me nu staat voor je klaar. In de podcast bespreken o.a. Rob Stenders en Heleen van der Geest series op verschillende streamingdiensten. En ze hebben een speciale gast. 

De 10 beste films met Frank Lammers

Frank Lammers doet het niet alleen leuk in een supermarktreclame, hij heeft ook een stel zeer aardige speelfilms op zijn naam staan met als meest recente Groeten van Gerri. Wij maakten een Top 10 met de beste films van de Brabander.

Neem een virtueel kijkje op de set van je favoriete Netflix-serie

Netflix heeft een 360 graden online beleving gemaakt waarin je een toertje kunt maken op sets van allerlei bekende tv-series. En zo loop je ineens rond in The crown of Stranger things.