Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten
Reset filter

Streamingdiensten

Netflix SkyShowtime Pathé Thuis Prime Video Disney+ NPO Start Viaplay HBO Max iTunes Videoland NLZIET Ziggo Google Play KPN Film1 VOD Cinetree Apple TV+ Cinemember WithLove KIJK MeJane Picl New Faith Network Eye Film Player

Films of series

Films
Series

Speelduur in minuten

Genres

Actie
Animatie
Avontuur
Biografie
Documentaire
Drama
Familie
Fantasy
Historisch
Horror
Jeugd
Komedie
Misdaad
Musical
Muziek
Oorlog
Romantiek
Sciencefiction
Soap
Thriller
Western

Top 10 best bekeken films bij Pathé Thuis

10 FILMS | PATHÉ THUIS

Top 10 best bekeken films bij Pathé Thuis

Heb je zin in een fijne film, maar kun je niets vinden op de gebruikelijke abonneediensten? Dan is daar altijd nog Pathé Thuis, een van de beste plekken om gloednieuwe films te kijken, die nog maar nét (of soms nog helemaal niet) uit de bioscoop verdwenen zijn. Niet alleen dat: je vindt er ook veel oudere films, die nog zeker de moeite waard zijn. Al helemaal als je ze voor een mooi prijsje kunt streamen.

Geen abonnement bij Pathé Thuis

Voor veel klanten is Pathé Thuis aantrekkelijk omdat er geen maandelijks abonnement betaald hoeft te worden. Wie een paar maanden geen film kijkt, betaalt dus ook niets. Zeker voor recente koopfilms liggen de prijzen redelijk hoog, maar natuurlijk kun je ze met een huiskamer vol gasten bekijken. Dat maakt Pathé Thuis dus aantrekkelijk voor sociale kijkers, vriendenclubjes of ouders die een kinderfeestje organiseren.

Alleen films op Pathé Thuis

Op Pathé Thuis vind je alleen maar films, geen series. Wel is er een selectie van documentaires: vaak duurdere producties die ook in de bioscoop hebben gedraaid

Alle genres die je kent van de bioscoop – van drama en romantiek tot actie en horror – vind je ook terug op Pathé Thuis. Er is een speciale en vrij complete rubriek Nederlandse films, en daarnaast een speciale sectie met kinderfilms.

Sommige klassiekers vind je op Pathé Thuis, andere niet: wel Casablanca, geen Gone with the wind. Dat is dus een kwestie van zoeken en geluk hebben.

Naast de films voor een breed publiek heeft Pathé Thuis ook wel films die je eerder in het filmhuis zou verwachten, zoals The lobster en The lighthouse. Heel obscure films of cultfilms zul je er niet snel aantreffen.

Bestellen en kosten bij Pathé Thuis

Films zijn op Pathé Thuis te huur voor prijzen tussen 0,99 en 5,99 euro. Bij de meeste films betaal je voor de HD-versie een euro meer dan voor de SD-versie. Je kunt ze na het starten 48 uur bekijken.

Koopfilms kun eindeloos blijven bekijken en zijn dan ook duurder, van zo'n 4,99 tot wel 17,99 euro. Prijzen schommelen nogal op Pathé Thuis en er zijn regelmatig kortingsacties.

Betalen bij Pathé Thuis kan per film, met een tegoed of met automatische incasso. Als betaalmethoden kun je iDEAL, PayPal en creditcard gebruiken, maar wat precies wordt geaccepteerd hangt af van het apparaat dat je gebruikt.

Hieronder staat de Top 10 van dit moment of klik door om te zien wat er allemaal nieuw is op Pathé Thuis.

Top 10 best bekeken films bij Pathé Thuis

Van Pathé Thuis