Reset filter

Streamingdiensten

Netflix Videoland Pathé Thuis iTunes Ziggo Film1 VOD Google Play KPN Cinetree Lumière Disney+ Apple TV+ Cinemember Amazon Prime

Films of series

Films
Series

Speelduur in minuten

Genres

Actie
Animatie
Avontuur
Biografie
Documentaire
Drama
Familie
Fantasy
Historisch
Horror
Jeugd
Komedie
Misdaad
Musical
Muziek
Oorlog
Romantiek
Sciencefiction
Soap
Thriller
Western

Terug

Meer series zoals You op Netflix

De serie over een charmante seriemoordenaar trekt hele volksstammen kijkers richting Netflix die geen genoeg krijgen van Joe Goldberg. Gelukkig voor al die mensen komt er een derde seizoen.
Netflix kondigde – tot grote vreugde van miljoenen fans- aan dat we in 2021 een nieuw seizoen met Joe Goldberg voor onze kiezen krijgen. Het succes van You is opvallend omdat het eerste seizoen van de serie op Lifetime te zien was, een kabelaar in de VS. Daar deed het eerste seizoen het maar matig, tot Netflix besloot de serie een tweede kans te geven. De rest is nu al geschiedenis. 40 miljoen In de eerste vier weken na de première keken 40 miljoen mensen wereldwijd naar de serie. Netflix ontplofte zo’n beetje. De cijfers van de tweede reeks zijn nog niet bekend maar dat zullen er vast nog meer zijn. En al die mensen snakken naar meer. Is het de moeder van Joe? De geruchten over wat ons allemaal staat te wachten, doen nu al de ronde. Want wie is de buurvrouw op wie Joe zijn zinnen zette in de laatste aflevering van het seizoen? Hoofdrolspeler Penn Badgley ontkent dat het om zijn moeder gaat, zoals veel fans dachten. Anderen denken dat Beck, een van de slachtoffers van Joe uit seizoen 1 nog leeft. Op het antwoord moeten we nog een tijd wachten. En dat is het enige slechte nieuws dat Netflix voor ons had. Psychopaten In de tussentijd zit er niets anders op dan de tijd te doden met kijken naar andere charmante (of iets minder charmante) psychopaten. Die zijn er gelukkig genoeg. Kijk maar eens naar deze lijst.

Delen via

Filter

Meer series zoals You op Netflix