Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten
Reset filter

Streamingdiensten

Netflix SkyShowtime Pathé Thuis Prime Video Disney+ NPO Start Viaplay HBO Max iTunes Videoland NLZIET Ziggo Google Play KPN Film1 VOD Cinetree Apple TV+ Cinemember WithLove KIJK MeJane Picl New Faith Network Eye Film Player

Films of series

Films
Series

Speelduur in minuten

Genres

Actie
Animatie
Avontuur
Biografie
Documentaire
Drama
Familie
Fantasy
Historisch
Horror
Jeugd
Komedie
Misdaad
Musical
Muziek
Oorlog
Romantiek
Sciencefiction
Soap
Thriller
Western

Lach er maar om! Sitcoms om je zorgen even te vergeten

1 FILMS & 23 SERIES | GUIDINC.

Lach er maar om! Sitcoms om je zorgen even te vergeten

Sitcoms lijken misschien gemakkelijk om te maken, maar dat zijn ze niet. Zelfs niet met een leger aan schrijvers en leuke acteurs. Er komt veel kijken bij een goeie comedyserie. In de loop der jaren zijn er nogal wat comedyseries de revue gepasseerd. Van The Cosby Show tot Modern Family en van Friends tot Space Force. Waarom er zoveel sitcoms zijn? Omdat we willen lachten natuurlijk. Lachen is gezond en een goede manier om je zorgen te vergeten. Humor laat problemen als sneeuw voor de zon verdwijnen, al is het maar voor even.

Ted Lasso & Community

Veel comedyseries floppen en komen niet verder dan een seizoen maar er zijn van die sitcoms die voor de eeuwigheid zijn. Friends natuurlijk en Seinfeld, Will & Grace, The Big Bang Theory, maar ook meer recente klappers zoals Ted Lasso, een serie over een immer positieve voetbalcoach op Prime Video waar je geheid vrolijk van wordt. Een van onze persoonlijke favorieten is Community, een serie over een studiegroepje op een universiteit waar geheid de tranen van over je wangen zullen lopen. Van het lachen welteverstaan. En die kun je bekijken op Netflix. Veel van de series uit onze lijst zijn te vinden op de streamingdiensten, maar door veranderende rechten willen ze nog wel eens van dienst wisselen, dus hou goed in de gaten waar je een serie kunt zien.

Van klassieke Nederlandse sitcoms tot Amerikaanse krakers... In deze lijst is voor iedereen wel iets leuks te vinden. En het voordeel is: van de beste sitcoms zijn vele seizoenen gemaakt. En seizoenen. En seizoenen... En seizoenen...... Veel plezier!

Lach er maar om! Sitcoms om je zorgen even te vergeten

Van Guidinc.