Reset filter

Streamingsdiensten

Netflix Videoland Pathé Thuis iTunes Ziggo KPN Disney+ Apple TV+ Google Play Film1 VOD Cinetree Lumière Cinemember Amazon Prime

Films of series

Films
Series

Speelduur in minuten

Genres

Actie
Animatie
Avontuur
Biografie
Documentaire
Drama
Familie
Fantasy
Historisch
Horror
Jeugd
Komedie
Misdaad
Musical
Muziek
Oorlog
Romantiek
Sciencefiction
Soap
Thriller
Western

Terug

Disney+ heeft grootse plannen voor dit jaar

Disney+ ging afgelopen jaar heel fijn van start met The Mandalorian, maar we willen natuurlijk nog veel meer goeie series. Gelukkig heeft de streamingdienst nu vijf nieuwe titels aangekondigd.

Tot nu toe is Disney+ meer een walhalla voor kinderen dan voor volwassenen, maar daar komt later dit jaar gelukkig verandering in. Het beste nieuws is dat het tweede seizoen van The mandalorian voor oktober op het programma staat. De reeks met baby Yoda was een klapper voor Disney dus het is logisch dat regisseur Jon Favreau een tweede seizoen mag maken.

Avengers-series
Maar er komt ook een hoop nieuw spul aan. Falcon and the winter soldier heeft een premièredatum in augustus gekregen. Dat is een spin-off van de Captain America-films. De serie WandaVision, Een Marvel-reeks over Avengers Wanda Maximoff en Vision, staat voor oktober op het programma.

Spin-off
Andere Disney+ series die in de pijplijn zitten zijn Loki, What if…, Hawkeye, Moon Knight, She-Hulk en Ms. Marvel. Het is ook waarschijnlijk dat enkele personages uit The mandalorian een eigen serie krijgen. Wie dat zijn, is nog een vraag, maar Cara Dune, het stoere hulpje van Din Djarin, lijkt tot nu toe de meeste kans te maken. Op een eigen serie van baby Yoda lijkt weinig hoop, simpelweg omdat de schattige groene baby niet kan praten.

Delen via

Filter

Disney+ heeft grootse plannen voor dit jaar