Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten
Reset filter

Streamingdiensten

Netflix SkyShowtime Pathé Thuis Prime Video Disney+ NPO Start Viaplay HBO Max iTunes Videoland NLZIET Ziggo Google Play KPN Film1 VOD Cinetree Apple TV+ Cinemember WithLove KIJK MeJane Picl New Faith Network Eye Film Player

Films of series

Films
Series

Speelduur in minuten

Genres

Actie
Animatie
Avontuur
Biografie
Documentaire
Drama
Familie
Fantasy
Historisch
Horror
Jeugd
Komedie
Misdaad
Musical
Muziek
Oorlog
Romantiek
Sciencefiction
Soap
Thriller
Western

De beste Netflix-series van dit moment

16 SERIES | GUIDINC.

De beste Netflix-series van dit moment

Toen de geweldige serie House of Cards in 2013 in première ging op Netflix, veranderde dat de manier waarop we series keken. Van deze gloednieuwe reeks kon je zomaar het hele seizoen bingen. In een keer. Dat was nog eens andere koek dan een hele week wachten totdat je eindelijk verder kon kijken. Leve de streamingdiensten!

Er zouden nog vele geweldige series volgen op Netflix. Van Breaking Bad tot Better Call Saul, van Ozark tot Sex Education en van , Netflix bracht ons in de afgelopen negen jaar flink wat pareltjes die iedereen die van series houdt, gezien moet hebben. Maar als je een liefhebber bent, ken je al die titels natuurlijk allang.

In de lijst De beste Netflix-series van dit moment vertellen we je welke recente series op Netflix de moeite waard zijn om een weekendje voor uit te trekken en naar welke series andere Netflix-kijkers vastgeplakt op hun stoel zitten te kijken. Kortom: welke series zijn hun hot op Netflix? Dit is de lijst met de beste 10 stuks van dit moment. En de lijst wordt natuurlijk aangevuld zodra Netflix weer een nieuwe reeks heeft die je moet zien.

Vind je zo'n hele serie veel te lang duren? Misschien is dit dan iets voor je: de lijst met De beste miniseries op Netflix. Of hou je het liever nog korter en heb je meer zin in een film? Klik dan ook eens naar deze lijst met De 10 beste Netflix-films van dit moment.

De beste Netflix-series van dit moment

Van Guidinc.