Reset filter

Streamingdiensten

Netflix Videoland Pathé Thuis iTunes Ziggo Film1 VOD Google Play KPN Cinetree Lumière Disney+ Apple TV+ Cinemember Amazon Prime

Films of series

Films
Series

Speelduur in minuten

Genres

Actie
Animatie
Avontuur
Biografie
Documentaire
Drama
Familie
Fantasy
Historisch
Horror
Jeugd
Komedie
Misdaad
Musical
Muziek
Oorlog
Romantiek
Sciencefiction
Soap
Thriller
Western

Terug

De 10 beste films met Adam Sandler

Gewoonlijk laat Adam Sandler zich in zijn films onderplassen door een rendier of krijgt hij als vrouw verkleed diarree in een Mexicaans restaurant. De misdaadthriller Uncut gems, die op Netflix staat, is daarom de verrassing van het jaar. Adam Sandler laat zien dat hij kan acteren als de beste.

In de Netflixfilm Uncut gems speelt Adam Sandler de New Yorkse diamantenhandelaar Howard Ratner. Ratner zit tot zijn nek in de problemen omdat hij zijn gokverslaving financiert met de opbrengsten van de juwelen van zijn klanten. Het is een soort piramidespel op punt van instorten.

Zwarte opaal
Ratner denkt weer uit de problemen te komen wanneer hij een zeldzame zwarte opaal uit Ethiopië in handen krijgt. Als hij die veilt voor een bak met geld, zou alles in een klap goed kunnen komen. Maar dan leent zijn beste klant, basketballer Kevin Garnett, de steen lenen om hem vervolgens niet meer terug te brengen.

Film van het jaar
Adam Sandler is uitmuntend als de louche, met foute sik en oorbel getooide Howard Ratner. Recensenten noemden Uncut gems als beste film van het jaar en Sandler zelf werd genoemd als mogelijke Oscarwinnaar! Dat laatste gaat niet gebeuren, want Uncut gems haalde de nominatie niet.

Oscar
Een Academy Award-stemmer zei dat Adam Sandler eerst nog maar eens een volgende goede film moet maken om zich te bewijzen. Een domper voor de acteur die twitterde blij te zijn dat hij gewoon thuis in zijn joggingbroek naar de Oscars kon kijken in plaats van zich in een smoking te moeten hijsen.

De beste Adam Sandler-films
Of misschien laat Sandler die hele Oscaruitreiking wel zitten en kijkt hij op 11 februari gewoon een van zijn eigen films. Want ook Adam Sandler heeft soms vast wel zin in een komedie waarin de hoofdpersoon in zijn gezicht wordt geplast door een rendier. Wij hebben voor de gelegenheid de beste Adam Sandler-films voor je op een rijtje gezet.

Delen via

Filter

De 10 beste films met Adam Sandler