Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten
Reset filter

Streamingdiensten

Netflix SkyShowtime Pathé Thuis Prime Video Disney+ NPO Start Viaplay HBO Max iTunes Videoland NLZIET Ziggo Google Play KPN Film1 VOD Cinetree Apple TV+ Cinemember WithLove KIJK MeJane Picl New Faith Network Eye Film Player

Films of series

Films
Series

Speelduur in minuten

Genres

Actie
Animatie
Avontuur
Biografie
Documentaire
Drama
Familie
Fantasy
Historisch
Horror
Jeugd
Komedie
Misdaad
Musical
Muziek
Oorlog
Romantiek
Sciencefiction
Soap
Thriller
Western

De 20 beste films en series op Disney+ (van dit moment)

5 FILMS & 15 SERIES | WALT

De 20 beste films en series op Disney+ (van dit moment)

Je bent nieuw op Disney+ en zoekt inspiratie. Want soms zie je door de bomen het bos niet meer. Disney, Marvel, Pixar, Star Wars, Star, National Geographic... Er is zoveel te zien, je kunt uit zoveel kiezen... Het is niet bij te houden! Daarom hebben wij de beste recente series en films voor je op een rij gezet. Een mooi startpunt om Disney+ mee te verkennen.

Dramaseries

Bij Disney denk je natuurlijk vooral aan de vele fantastische animatiefilms als The Lion King, Ice Age en Toy Story en Marvel-superheldenfilms als Iron Man, Captain America en Thor en meer recent superheldenseries als She-Hulk, Hawkeye en Ms. Marvel. Maar de streamingdienst timmert ook behoorlijk aan de weg als het gaat om mooie dramaseries. Een van de beste is het briljante Dopesick, over hoe de pijnstiller Oxycontin leidde tot honderdduizenden doden in de Verenigde Staten. Een ander pareltje is The Dropout, over oplichtster Elizabeth Holmes die rijke investeerders 700 miljoen ontfutselde met haar verhaal over een druppeltje bloed.

Star Wars

Als Star Wars-fan kom je eigenlijk niet uit onder een Disney+-abonnement. De streamingdienst is het thuis van Luke Skywalker, Darth Vader en baby Yoda. Lang niet alle Star Wars-projecten zijn even geslaagd, maar dat geldt zeker wel voor The Mandalorian. Grogu, zoals de echte naam luidt van het ontwapenende, groene beestje luidt, zorgde voor een heuse hype onder de fans. Recentelijk werd ook nog de serie Obi-Wan Kenobi met Ewan McGregor in de titelrol toegevoegd aan de Disney+-bibliotheek. Kortom, er valt genoeg te beleven op Disney+. Neem voor de nodige inspiratie een kijkje in onze lijst met tips.

PS Bekijk deze lijst als je toch een klassieke animatiefilm van Disney zoekt

De 20 beste films en series op Disney+ (van dit moment)

Van Walt