Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten
Reset filter

Streamingdiensten

Netflix SkyShowtime Pathé Thuis Prime Video Disney+ NPO Start Viaplay HBO Max iTunes Videoland NLZIET Ziggo Google Play KPN Film1 VOD Cinetree Apple TV+ Cinemember WithLove KIJK MeJane Picl New Faith Network Eye Film Player

Films of series

Films
Series

Speelduur in minuten

Genres

Actie
Animatie
Avontuur
Biografie
Documentaire
Drama
Familie
Fantasy
Historisch
Horror
Jeugd
Komedie
Misdaad
Musical
Muziek
Oorlog
Romantiek
Sciencefiction
Soap
Thriller
Western

Goede films op Prime Video van Amazon

33 FILMS | JEROEN DE GOEIJ

Goede films op Prime Video van Amazon

Soms wil je gewoon ontspannen en een leuke film zien. Maar dat is makkelijker dan het klinkt. Je ziet door de bomen het bos niet meer en je blijf maar eindeloos scrollen tot je eindelijk iets van je gading hebt gevonden. Uiteindelijk blijkt de keuze zo reuze dat je er niet uitkomt en het bijltje er maar bij neergooit. Maar vrees niet, er zijn geweldige films te zien op Prime Video en om jou het leven gemakkelijker te maken, maakten wij een selectie voor je van de films die je zeker fantastisch gaat vinden.

Lekker goedkoop

We zijn hier natuurlijk niet om reclame te maken voor Prime Video maar het is mooi wel een van de goedkoopste streamingdiensten waar je je op kunt abonneren. Dat is mooi meegenomen in een tijd waarin alles duurder wordt, zeker ook streamingdiensten. Maar bij Prime Video kun je terecht voor het luttele bedrag van nog geen drie euro per maand. En dat is  bar weinig voor een dienst die zoveel te bieden heeft.

Goede tv-series

Overweeg je een abonnement? Zeker doen, want dat geld heb je er zo uit. Dit is onze lijst met recente films op Prime Video die leuk zijn om te kijken. De films variëren van grote spektakels tot kleine producties, en van prima gemaakt tot heel erg goed. Dit is nog lang niet alles, want er staan ook veel filmclassics en goede tv-series op Prime Video. Maar je moet ergens beginnen. Om het nog leuker te maken updaten we deze lijst regelmatig met nieuwe titels.

Goede films op Prime Video van Amazon

Van Jeroen de Goeij