Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

Veelgestelde vragen (FAQ)

V: Hoe kan ik mijn nieuwe serie of film ontdekken via Guidinc.?

A: Ontdekken van je volgende serie of film kan op twee manieren:

- De zoekfunctie: Geef jouw voorkeuren aan en filter in onze gigantische bibliotheek van films en series tot je gevonden hebt wat je wilt kijken!

Lijsten: zoals Nieuw, Trending, Binnenkort en Populaire Lijsten. Daarnaast maakt onze redactie ook allemaal speciale lijsten met aanbevelingen of thema's. Bekijk ze snel op de lijstenpagina.

V: Kan ik zelf een lijst aanmaken?

A: Nadat je een eigen account hebt aangemaakt kun je een kijklijst maken met alle films en series die je nog wilt zien! Een account aanmaken doe je hier.

V: Kan ik met Guidinc. bijhouden welke films en series ik al gezien heb?

A: Ja. Met een gratis account houd je makkelijk bij welke films en series je al gezien hebt en welke je nog wilt zien. Je eigen 'gezien lijst' en kijklijst dus. Een account aanmaken doe je hier.

 

V: Mijn registratiemail komt niet binnen?

A: Soms komt de email in de SPAM-folder terecht, kijk daar dus eerst even. Het kan soms ook even duren voordat de mail aankomt. Wacht dus ook nog een paar minuten. Nog steeds niks binnen? Neem dan even contact met ons op.

V: zijn er kosten verbonden aan het gebruik van Guidinc.?

A: Het gebruik van Guidinc. is kosteloos, inclusief het registreren van een account. Helemaal gratis dus.

V: Wie zit er achter Guidinc.?

A: Guidinc. is een initiatief van Bindinc.

V: De film of serie die ik wil zien staat niet op Guidinc.?

A: Dat klopt, op Guidinc. zelf staan geen films en series, we geven kijkadvies en gaan dan ook niet over het aanbod op streamingdiensten. Wel kun je bij Netflix films en series aanvragen. Dat doe je hier.

Staat het antwoord op je vraag hier nog niet tussen? Neem dan contact met ons op! We hebben grote interesse je in je feedback en suggesties.

Welke streamingdiensten hebben we allemaal?

Netflix
Op dit moment biedt Netflix Nederlandse kijkers de keuze uit drie abonnementsvormen. De meeste mensen hebben een basic-abonnement van 7,99 euro per maand.

Videoland
Het oer-Nederlandse Videoland geeft nieuwe klanten momenteel de keuze uit drie abonnementsvormen met een verschillende prijs. Alle abonnementen geven toegang tot dezelfde titels en in dezelfde beeldkwaliteit.

NPO Start en NPO Plus
De streamingdienst van de NPO kent een gratis versie en een betaalde variant. Met het gratis NPO Start kun je programma’s terugkijken, met het betaalde NPO Plus heb je meer mogelijkheden.

Disney+
Disney+ kent maar één abonnementsvorm. Voor 6,99 euro per maand kun je onbeperkt kijken naar de hele catalogus die bestaat uit Disney-klassiekers en programma’s voor volwassen, zoals Star Wars.

Amazon Prime Video
Amazon Prime Video heeft een gratis proefperiode van 30 dagen voor nieuwe abonnees. Daarna kost de streamingdienst slechts 2,99 euro per maand. Dat is dus aanzienlijk goedkoper dan de meeste andere streamingdiensten.

Apple TV+
De catalogus van Apple TV+ vind je in de Apple TV app die je aantreft op alle Apple apparaten. Via deze app vind je ook het aanbod aan huur- en kooptitels uit de iTunes -catalogus. Een abonnement kost 4,99 euro per maand.

Ziggo on Demand
Het on demand aanbod van Ziggo bestaat uit een catalogus met films en series die beschikbaar is bij bepaalde abonnementsvormen en waar je onbeperkt naar kunt kijken. Maar je moet wel klant van Ziggo zijn.

Pathé Thuis
Pathé Thuis biedt geen abonnementen. In plaats daarvan kun je er films huren of kopen. Een gehuurde film kun je direct kijken, maar ook bewaren voor later. Hij blijft dertig dagen beschikbaar, maar zodra je hem start gaat je kijkperiode van 48 uur in.

NLZIET
NLZIET combineert de programmacatalogus van de belangrijkste Nederlandse publieke en commerciële zenders met 34 live tv-kanalen. Alles voor een aantrekkelijke maandprijs en met uitgebreide kijkmogelijkheden.

iTunes Store
De iTunes Store is de webwinkel van Apple waar je terecht kunt voor films en muziek. Er zijn twee manieren om toegang te krijgen tot de videocatalogus van de iTunes Store: via de iTunes applicatie of via de Apple TV-app die beschikbaar is op alle Apple-apparaten.

KPN on Demand
Het on demand aanbod van KPN is onderdeel van het Pluspakket van KPN Interactieve TV. Dit Pluspakket omvat naast deze on demand series en films ook meer dan 25 extra tv-zenders. Het is uitsluitend beschikbaar voor KPN-abonnees met Interactieve TV.

Cinetree
Cinetree biedt een abonnement à 7,99 euro per maand waarmee je onbeperkt films kunt kijken voor een vaste maandprijs. De catalogus die bij dit abonnement hoort is beperkt tot vijftien tot twintig titels. Het aanbod van de streamingdienst wordt geselecteerd door experts.

Cinemember
CineMember biedt een abonneedienst van 9,99 euro per maand waarmee je onbeperkt kunt kijken voor een vast bedrag per maand, maar heeft daarnaast ook recentere films die je eenmalig kunt huren zonder dat je een abonnement hoeft te hebben.

Discovery+
Discovery+ kost 3,99 euro per maand en daarmee kun je kijken naar zenders als TLC, ID, OWN en Eurosport (inclusief Olympische Spelen). Discovery+ heeft ook eigen content.