Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Guidinc. Awards

Stem nu op jouw favorieten!

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Stem op jouw favorieten in de 2de editie van de Guidinc. Awards. De publieksprijzen voor de beste films en series die je streaming kunt kijken. Nieuw dit jaar: de Guidinc. Award voor Favoriete Reality Show! Stem snel en maak kans op o.a. een Teufel Boomster t.w.v. €349,99 of een Limited Edition Disney+ Verrassingspakket!

Guidinc Awards prijzen

TEAM UP EN STEM!

Wonder Woman VS TENET
 

Nominatieronde

Van dinsdag 12 oktober t/m dinsdag 9 november vindt de grootste stemronde plaats. In deze ronde stem je op jouw favoriete film, serie, realityserie, documentaire én streamingdienst van 2021. Jawel, maar liefst vijf categorieën waarin jouw stem telt. Ook hier wordt de top 3 genomineerd.

Beth HarmonGuidinc Award

Uitreiking Guidinc. Streaming Video Awards

Zet donderdag 2 december maar alvast in je agenda want de uitreiking van de Guidinc. Streaming Video Awards wil je niet missen. Tijdens een sensationele awardshow maken we de winnaars bekend. Tune in en check of jouw favoriet heeft gewonnen.

Guidinc Award

Guidinc. Awards 2020

Op donderdag 2 december regende het prijzen tijdens de Guidinc. Streaming Video Awards, de eerste streamingverkiezingen van Nederland. Presentatrice Dzifa ontving gasten als Summer de Snoo, Frank Lammers en Ilse Warringa en er viel nog wat te lachen ook. Wij zijn heel trots op deze mooie nieuwe awards en de show.

De eerste editie van de Guidinc. Streaming Video Awards gemist? Geen paniek! Je kunt de show hieronder terugkijken.

Winnaars 2020

Beste Documentaire
De Videoland-documentaire Summer - Picture Perfect is de grote winnaar van de Guidinc. Streaming Video Award voor beste documentaire. Summer versloeg in de race voor een award de documentaires Fred: Het andere gezicht en Formula 1: Drive to survive.

Favoriete Koppel
De prijs voor het favoriete koppel ging naar Ferry en Danielle Bouman uit de serie Undercover. Het koppel versloeg Cam & Mitchell uit Modern family, Donna & Harvey uit Suits en Lucifer & Chloe uit de serie Lucifer.

Beste ‘Original’ Film
De romantische komedie The Kissing Booth 2 op Netflix is volgens jullie de beste 'original' film van dit jaar. De film over tienermeisje Elle dat heen en weer wordt geslingerd tussen twee liefdes kreeg de meeste stemmen in de Guidinc. Streaming Video Awards en versloeg Enola Holmes en The Irishman.

Beste Serie-Quote Aller Tijden
De quote 'Dat vinden wij niet raar, dat vinden wij alleen maar heel bijzonder' van Juf Ank uit De Luizenmoeder is volgens de stemmers de beste serie-quote aller tijden. Juf Ank versloeg mede-genomineerden Joey uit Friends en Hannibal uit the A-Team.

Favoriete Streamingdienst
Netflix kreeg de meeste stemmen en is daarmee jullie favoriete streamingdienst. NPO Start/Plus en Videoland grepen net naast de prijzen.

Beste Serie
Undercover is de populairste serie van 2020. Hoofdrolspeler Frank Lammers nam de Guidinc. Streaming Video Award in ontvangst. Undercover versloeg daarmee Flikken Maastricht en La Casa de Papel, niet de minste tegenstanders.

Over de Guidinc. Awards

Achter de Guidinc. Streaming Video Awards staan de organisatoren van de Gouden Televizier-Ring. De Guidinc. Awards zijn gloednieuwe publieksprijzen voor films, series en docu's op de streamingdiensten van Nederland. De afgelopen weken kon het publiek stemmen op zijn of haar favorieten in zes categorieën: Beste ‘Original’ Film, Beste Serie, Beste Documentaire, Favoriete Koppel, Favoriete Streamingdienst, Beste Quote Allertijden.